23948sdkhjf

Bergendahls väljer Scandinavian Organics

Avtalet innebär att den ekologiska matproducenten finns i sortimentet hos alla stora livsmedelskedjor.
Stockholmsföretagets produkter finns redan hos Ica, Coop och Axfood. Från och med vecka 5 tar även Bergendahls in delar av Scandinavian Organics sortiment.

— Vi tycker Scandinavian Organics är ett spännande företag som ligger helt rätt i tiden med sitt ekologiska, kravmärkta och svenskproducerade sortiment, säger Krister Kamph, kategorichef för färska varor på Bergendahls, i ett pressmeddelande.

Hönsfärs, köttbullar och pannbiff, kommer därmed vara tillgängliga i samtliga City Gross-butiker runt om i landet. Produkterna kommer även vara lagerlagda och beställningsbara inom Bergendahls grossistverksamhet, som når ytterligare 270 svenska matbutiker. Även Scandinavian Organics färska buljonger kommer att finnas med som tillval för butikerna.

— Vi är mycket stolta och glada att knyta detta samarbetsavtal med Bergendahls. ’Bergendahls är Svanmärkt, jobbar nära med Äkta Vara och har en stark miljöprofil bland annat deras policy att enbart sälja svenskt färskt kött. Vi är därför entusiastiska inför detta samarbete och ser fram emot att kunna erbjuda Scandinavian Organics svenska, ekologiska maträtter både i City Gross och andra Bergendahls anknutna verksamheter, säger Micke Westin, försäljningsdirektör på Scandinavian Organics, i en kommentar.

Så sent som förra veckan stod det klart att Scandinavian Organics och kafékedjan Wayne´s Coffee inleder ett samarbete om färdigrätter.

Läs också: Jätteaffär för Scandinavian Organics
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078