23948sdkhjf

Juicekedja i deal med Menigo

Expanderande Naked Juicebar tror på ömsesidiga vinster.
Menigo och Naked Juicebar har tecknat ett nytt leverantörsavtal, som sträcker sig fyra år framåt, med start den 1 februari 2016.

Enligt Naked Juicebar, som på senare tid expanderat till 25 enheter i Sverige, ska samarbetet leda till att båda parter utvecklas gemensamt.

— Vi ser fram emot att tillsammans med Menigo starta en långvarig relation. Vi ser att vi genom samarbetet kommer att kunna utveckla vår kedja på många områden och att Menigo kommer att vara mer än bara leverantör. Vi tror och hoppas såklart att båda parter ska gynnas, säger Britta Angviken, vd på Naked Juicebar, i ett pressmeddelande.

Hos Menigo är anser man att Naked Juicebar har en "fantastiskt utveckling".

— Några av de delar som har lett fram till ett samarbete är att vi har fått en djup förståelse om Naked Juicebars behov som vi på bästa sätt tagit tillvara på för att vara den samarbetspartner som leverera utefter höga förväntningar. Detta genom att visa på ett stort engagemang, vara nyskapande samt att få parterna att känna ett gemensamt ansvar i utvecklingen av affären, säger Mathias Wikell, försäljningschef för kedjekunder på Menigo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08