23948sdkhjf

Förpacknings-vd får lämna

Eson Pac Group byter ut koncernchefen efter ägarförändringar.
Eson Pac Group, som tillverkar förpackningar till livsmedelsindustrin, har valt ersätta vd och koncernchefen Michael Bolin. I stället går Lars Richardson, idag ansvarig för etikettverksamheten inom Eson Pac, in som tillförordnad vd.

Enligt ett pressmeddelande från Eson Pac Group är det förändringar i ägarstrukturen som ligger bakom beslutet. I juni 2015 sålde Postnord och grundarfamiljen Eliasson en aktiemajoritet till Inter Ikea Investments.

— Vi går in i en ambitiös expansionsfas och i samband med det känns det naturligt att låta en ny vd och koncernchef ta sig an de nya utmaningarna och målsättningarna som för företaget in i nästa fas, säger Fredrik Ståhl, styrelseordförande för Eson Pac Group, i ett pressmeddelande.

— Under många år har Michael på ett utmärkt sätt bidragit till Eson Pacs positiva utveckling. När Michael kom till Eson Pac var vi fortfarande en relativt liten spelare på den svenska förpackningsmarknaden och har under hans tid utvecklats till att bli en stor nordisk aktör med en tydlig ambition om tillväxt i Europa.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078