23948sdkhjf

Saltå Kvarn värvar frukostchef

Lena Borg lämnar Lantmännen Cerealia efter 10 år.
— Lena Borg har en gedigen erfarenhet av livsmedelsbranschen och även erfarenheter inom kategorin frukost. Hon har också en personlighet och en passion för mat och miljö som känns helt rätt för denna roll, säger Johan Ununger, vd Saltå Kvarn, i ett pressmeddelande.

Enligt Saltå Kvarn ser företaget en stor potential inom kategorin frukost, där den egna tillverkningen av kvarnprodukter är central.

Lena Borg kommer närmast från Lantmännen Cerealia, där hon varit produktchef och trade marketing manager under de senaste tio åren. Hos Lantmännen har hon jobbat med varumärken som Kungsörnen och Axa.

Hos Saltå Kvarn ska hon utveckla det befintliga sortimentet inom frukostkategorin, både i fråga om produktutveckling och lönsamhet, uppger företaget.

— Jag ser en utmaning i att hitta luckor på marknaden där vi är unika med vårt varumärke och våra produkter. Det känns spännande att få vara med och utveckla någonting nytt och jag tror att jag kan göra skillnad. Den största utmaningen och helt nytt för mig, är att jobba med ett mindre varumärke med de utmaningar det innebär. Men jag tycker att det är fantastiskt att få arbeta i ett företag som har en ambition att göra något gott i världen, säger Lena Borg, i en kommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094