23948sdkhjf

Hon tar över Absolut

Återvänder till spritföretaget efter nästan fem år på Irland.
The Absolut Company har utsett Anna Malmhake till ny vd. Därmed ska hon leda verksamheten som ansvarar för produktion och global marknadsföring av varumärken som Absolut Vodka och likörerna Malibu och Kahlúa.

Anna Malmhake, som tillträder den 1 juli 2016, ersätter därmed Paul Duffy, som i stället kommer att leda Pernod Ricard-koncernens verksamhet i Nordamerika.

Hon inledde sin karriär inom Pernod Ricard 2007, då som global varumärkesdirektör för Absolut Vodka. Sedan 2011 har hon varit vd för Pernod Ricards irländska dotterbolag Distillers, som bland annat säljer Jameson Whisky. Hon har tidigare arbetat hos Procter & Gamble och varit marknadschef på Coca Cola Swedish Bottler.

— Det är roligt att få återvända till The Absolut Company och axla vd-rollen. Det finns ett starkt varumärkeskunnande inom organisationen och vi har en produktion i världsklass. Absolut Vodka och övriga varumärkena är inne i en spännande utveckling som jag ser framemot att få leda, säger Anna Malmhake, i ett pressmeddelande.

Både Anna Malmhake och Paul Duffy kommer även fortsättningsvis att ingå i koncernledningen för Pernod Ricard.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079