23948sdkhjf

Nimo-KG tar stororder

Det skånska företaget levererar till ett av Tysklands största mejerier.
Nimo-KG har levererat två lösningar till ett av Tysklands största mejerier, Müllermilch. För Skåne-företaget Nimo-KG, som konstruerar och tillverkar maskiner för intern produkthantering, är ordern ett viktigt steg på vägen för att växa på den tyska marknaden, vilket är ett uttalat mål.

— Müllermilch är ett av över 20 företag i Müller-koncernen och när vi visar upp ett bra resultat av den här första leveransen finns stora möjligheter för ytterligare ordrar och leveranser med fler parter inom Müller-koncernen, säger Peter Becker, försäljningschef och projektledare på Nimo-KG, i ett pressmeddelande.

Det var Müllermilch som tog den första kontakten.

— Våra partnerbolag som tidigare arbetat med Nimo-KG hade enbart goda erfarenheter av samarbetet och kunde rekommendera dem. Detta tillsammans med att Nimo-KG levererade en väldigt bra offert underlättade så klart vår beslutsprocess betydligt, säger Thomas Kösters, ansvarig för fruit processing hos Müllermilch.

Läs också: Nimo-KG ska växa inom livsmedel

Nimo-KG ser affären som en bekräftelse på att företaget står sig väl på den internationella marknaden.

— Det här är absolut ett tydligt tecken på att vi befinner oss i en bra position även internationellt. Vi och våra lösningar inom produkthantering har bevisligen ett gott rykte i Tyskland vilket bäddar för fortsatt expansion, säger Peter Becker.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078