23948sdkhjf

Willys startar e-handel

Axfood-kedjan rullar ut sin näthandelssatsning med upphämtningsstationer.
Som Food Supply tidigare rapporterat har dagligvarukedjan Axfood planerat att prova vingarna när det kommer till e-handel under det andra kvartalet 2016.

Läs också: Axfoods e-handel i gång

Och det är Willys-butiker som blir först ut i satsningen.

— Många av våra kunder vill handla mat på nätet och vi vill finnas där våra kunder finns. Som lågpriskedja har vi en viktig funktion att fylla för kunder som vill e-handla men som inte är beredda att betala orimligt mycket, säger Thomas Evertsson, vd på Willys, i ett pressmeddelande.

Som utlovat kommer den digitalt inhandlade maten att ha samma pris som vore den köpt i den fysiska butiken. Enligt Axfood kommer Willys att erbjuda hemleverans och upphämtning av kassar färdigpackade i butik. Det är i synnerhet upphämtningsdelen som Willys lägger krut på och särskilda upphämtningsstationer kommer att finnas i anslutning till butikerna, där kunderna hämtar kassar ur kodförsedda skåp.

Först ut med e-handel är Willys i Kungsbacka, Rissne och Länna. Faller experimentet väl ut vill Axfood utöka satsningen, med inriktning på i första hand större städer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062