23948sdkhjf

Kafékedja dubbelvärvar från konkurrenter

Fazer-chefen Magnus Hammarling blir ny drifts- och försäljningschef på Wayne’s Coffee. Kafékedjan har också rekryterat Dunkin´ Donuts etableringschef.
Magnus Hammarling, tidigare ansvarig för Fazer Restaurangers kafékedjor Hava Java och Bistro A, blir ny drifts- och försäljningschef på Wayne’s Coffee.

— Wayne’s har lyckats knyta till sig en mycket duktig medarbetare som kommer att få en nyckelroll i att säkerställa och vidareutveckla branschens bästa gästupplevelse. Samtidigt kommer Magnus bakgrund som utbildad kock och sin långa erfarenhet att bygga försäljning att vara ovärderligt för Wayne’s Coffee, säger Wayne’s vice vd Mats Hörnell, i ett pressmeddelande.

Även Niclas Ahlestål ansluter Wayne’s Coffee. Han, som tidigare ansvarat för att bygga upp den amerikanska munk- och kaffekedjan Dunkin' Donuts i Sverige, blir ny etableringschef.

— Wayne’s håller en hög takt i sina nyetableringar och Niclas kommer med sin breda erfarenhet att ytterligare vässa kvaliteten i kedjan, säger Mats Hörnell. Och påminner oss om att det går i linje med att Wayne´s Coffee idag är Sveriges första KRAV-märkta kafékedja!

Magnus Hammarling och Niclas Ahlestål tillträdde sina tjänster den 2 maj.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157