23948sdkhjf

Saftföretag går samman

Enköpingsföretaget Fruktjuice bildar gemensamt produktionsbolag med företaget bakom Smakis och Sundis.
Kalasföretaget Säljprofilen, med varumärkerna Smakis och Sundis bildar tillsammans med Fruktjuice i Enköping det gemensamt ägda Scandinavian Bag In Box Production AB. Orsaken är att bättre kunna möta efterfrågan på olika ekologiska och konventionella bag-in-box- produkter, uppger företagen.

— Bägge våra företag har tillsammans mer än 70 års erfarenhet av dryckesproduktion och försäljning. I och med vårt nya gemensamt ägda produktionsbolag kan vi dra nytta av varandras styrkor och ytterligare förstärka våra erbjudanden i egna varumärken som för EMV-produktion åt våra kunder.Förutom en toppmodern BIB-linje finns också en flask- och dunklinje som kommer att erbjudas till våra kunder, säger Erik Östensson, presskontakt på Smakis i ett pressmeddelande.

— Vi ser att marknaden söker efter fler producenter inom denna kategori och tror att Scandinavian BiB Production kommer att vara en intressant partner för framtida affärer. Produkterna från Fruktjuice och Smakis kompletterar varandra på ett bra sätt och båda parter har en historia och långsiktighet som bäddar för goda affärer. Fruktjuice tryggar genom detta bolag även vårt ökade produktionsbehov av drycker för Restaurang & Storhushållsmarknaden, kommenterar David Wallin från Fruktjuice.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141