23948sdkhjf

10-åring gör Hemköps korv

Lagom till midsommar lanserar Garant "Barnens korv".
— Det känns både spännande och pirrigt att min korv nu kommer kunna köpas i affären. Jag hoppas att alla kommer att gilla den, säger Elliot Rommel.

10-åriga Elliot Rommel var en av sex finalister som kämpade om vinnartiteln i "Sveriges yngsta korvmakare" som arrangerades av Hemköp och Axfoods egna varumärke Garant under Korvfestivalen i Stockholm.

Södertäljebon Elliot Rommels satsade på en kycklingkorv, bestående av kyckling, färska tomater, svarta oliver, fetaost, färsk vitlök, salt, svartpeppar och timjan. Segern innebär att det är Elliots kycklingkorv som nu lanseras som "Barnens korv" lagom till grillhögtiden midsommar.

— Elliots korvrecept stod verkligen ut bland finalisterna och vi är övertygade om att korven kommer vara populär på grillen sommar. Både bland barn och vuxna, säger Daniel Hallmer, sortimentsutvecklare på Garant.

I samband med korvtävlingen genomfördes också en rittävling för vinnarkorven. Frida Lindahl, 11 år från Handen utanför Stockholm, vann och teckningen pryder nu korvförpackningen .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078