23948sdkhjf

Scandinavian Organics i hotellaffär

Nordic Choice Hotels satsar på att utöka sitt ekologiska sortiment.
— Nordic Choice Hotels och Scandinavian Organics är en perfekt matchning för båda parter. Vi måste alla hjälpa till att ta hand om de resurser vi har och bidra till att minska matsvinnet. Vi är verkligen glada att vi nu kan erbjuda våra gäster ett bredare ekologiskt sortiment, där vi tror att det finns en fortsatt stor potential. Tillsammans kan vi utveckla och lansera ännu fler nya ekologiska produkter till konkurrenskraftiga priser och möta den växande efterfrågan, säger Magnus Leidstedt," F & B Director" på Clarion Hotels.

Enligt Nordic Choice Hotels handlar samarbetet om att bli bättre på att erbjuda gästerna hållbart producerad mat och att stärka det ekonomiska sortimentet.

— Nordic Choice är ett av Skandinaviens mest respekterade varumärken och vi är glada och stolta att påbörja detta mycket spännande samarbete. Nordic Choice är välkända för sitt hållbarhetstänk och huvudägaren Petter Stordalen har visat världen att ett ekologiskt och hållbart tänkande inte bara är den rätta vägen att gå, utan dessutom bidrar till koncernens fortsatta framsteg och lönsamhet. Därför är det extra viktigt och glädjande för oss på Scandinavian Organics att nu påbörja leveranser till Nordic Choice, säger Nils Wetterlind, grundare av Scandinavian Organics.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063