23948sdkhjf

Martin & Servera i Krav-samarbete

Krav och Smak införlivas i grossistens abonnemangstjänst.
Martin & Servera har en abonnemangstjänst riktat till restaurangföretagare kallad Premiumportalen. Nu väljer märkningsorganisationen Krav att bli en del av tjänsten, liksom certifieringsorganet Smak.

Enligt Martin & Servera ska samarbetet ses som ett led i grossistjättens hållbarhetsarbete, där andelen Krav-märkt och ekologiskt av den totala försäljningen spelar en central roll.

— Därför är vi glada över att kunna lyfta in Krav-certifiering för restauranger som ett mervärde inom ramen för Premiumportalen. Vi stöttar gärna Kravs ambitioner att öka antalet Kravcertifierade restauranger i Sverige, säger Johan Granlund, chef för restaurangtjänster på Martin & Servera, i ett pressmeddelande.

Samarbetet innebär att abonnenter nu kan Krav-certifiera verksamheten utan att behöva betala licensavgift till Kravunder det första året. Även en grundkurs för restaurangpersonal från Krav och rabatt på certifiering från Smak ingår.

— När intresset för Krav-märkt mat nu ökar snabbt, så vet vi att många restauranger är intresserade av Krav-certifiering av sin verksamhet. Tillsammans med Martin & Servera gör vi det nu enklare för restauranger att komma igång. För oss är det här ett nytt sätt att jobba, och vi ser verkligen fram emot samarbetet, säger Johan Cejie, försäljningschef på Krav.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079