23948sdkhjf

Coor ska leverera mat till Carlsberg

Uppdrag: Mätta 10 000 studerande och 1 000 anställda.
Coors restaurangverksamhet, Food by Coor, har tagit en stororder från det danska universitetet UCC i Köpenhamn. I september 2016 samlar UCC sina program och kurser i Köpenhamnsområdet i den nybyggda stadsdelen Carlsberg City.

Det nybyggda Campus Carlsberg, som invigs i början av september, är ett samarbete mellan det privata och det offentliga och kommer att samla drygt 10 000 studerande och 1 000 anställda.

Food by Coor blir leverantör till restaurangerna, caféerna och studentcatering.

— Vi är mycket glada över samarbetet med Food by Coor. Jag är övertygad om att det är rätt samarbetspartner för UCC för att utveckla vårt matkoncept till studenter, personal och gäster. Detta eftersom de har ett tydligt och professionellt fokus på kvalitet och hållbarhet, och för att de har erfarenhet av den viktiga uppgiften att leverera ett varierat matutbud av hög kvalitet till många människor och i en helt ny byggnad, säger Anne Hasling Sørensen, resurschef på UCC i ett pressmeddelande.

Uppdraget för UCC blir det största restauranguppdraget för Coor i Danmark.

— Jag är väldigt glad över detta uppdrag. Det var en perfekt matchning mellan UCC:s och Coors visioner och värden. Vi ska nu skräddarsy vår lösning till UCC:s önskemål, och ser fram mot att starta detta uppdrag under augusti, säger Jørgen Utzon, vd för Coor i Danmark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079