23948sdkhjf

Scan utvecklar hybridsortimentet

Efter korvar och järpar följer hamburgare med hälften kött, hälften grönsaker.
I början av året kom Korvish och Järpish – Scans första produkter som består av hälften kött och hälften grönsaker. Nu följer Scan upp med ännu en produkt i sortimentet: Burgish. Precis som med de tidigare produkterna menar Scan "nästan hamburgare" med ish-ändelsen.

Hamburgaren som till hälften består av svenskt kött och grönsaker har bland annat svarta bönor och mathavre i sig. Enligt Scan är detta fortsättningen på ett sortiment som kommer att vidareutvecklas under nästa år.

– Med Burgish utvecklar vi kategorin som förenar det bästa av två världar, och utvecklar helt nya smakkombinationer. Vi vet att intresset för burgare är stort och att Burgish kan sätta guldkant på allt från vardagsmiddagar till sportaktiviteterna, säger Joacim Ekström, produktchef bacon & färs, på Scan, i ett pressmeddelande.

Läs också: Scan halverar kötthalten

Hybridburgaren kommer smaksatt med svartpeppar, och Scan rekommenderar att använda produkten på samma sätt som en vanlig burgare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094