23948sdkhjf

Ny vd för Martin & Serveras dotterbolag

Hon går från Grönsakshallen Sorunda till Martin & Servera Restaurangbutiker.
I en rockad som involverar två av Martin & Serveras dotterbolag, tillsätts Nina Westerlind som vd för Martin & Servera Restaurangbutiker.

Hon kommer närmast från tjänsten som verksamhetschef på Grönsakshallen Sorunda Stockholm, en leverantör som de senaste åren korats till Årets arbetsgivare i Svealand (2015) och fått Restauranggalans pris Årets leverantör (2013).

Nina Westerlind har länge varit verksam inom Grönsakshallen Sorunda, och beskrivs som en viktig del av företagets framgångar.

– Det känns fantastiskt roligt att få förtroendet att leda utvecklingen av Martin & Servera Restaurangbutiker. Det är ett företag som har alla förutsättningar att växa och utvecklas på ett positivt sätt, säger Nina Westerlind i en kommentar.

Martin & Servera Restaurangbutiker är precis som Grönsakshallen Sorunda ett av Martin & Serveras dotterbolag. Deras målgrupp är i första hand restauranger, men har även andra företag, organisationer och föreningar som kunder.

Restaurangbutiker gick tidigare under namnet Martin Olsson Cashar, men bytte namn i samband med öppnandet av sin nya butik i Bromma i maj 2016. I dagsläget har bolaget tre butiker i Stockholm och Göteborg.

Nina Westerlind tillträder tjänsten från och med 1 december.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079