23948sdkhjf

Snabbväxande nätbutiken tar in livsmedelsprofil

Matsmart får erfaret tillskott i rådgivarrollen.
Matsmart, nätbutiken som nått stora framgångar och är ett av Sveriges snabbast växande företag, har värvat Krishan Kent som senior rådgivare. Krishan Kent har över 20 års erfarenhet av ledande positioner inom livsmedelsbranschen, bland annat 14 år hos Orkla, där hans senaste titel var Director Group Procurement. I november tar han även över vd-posten hos Piwa Food.

Läs också: Matsmart till Norge

I rollen som senior rådgivare ska han bidra med insikter i den strategiska processen och kompetens gällande internationell handel. Kent prisar i samband med tillträdet Matsmarts idé och kallar den fantastisk, då försäljningen av överskottsvaror hjälper alla från kund till industri och samtidigt har ett hållbart fokus.

– Matsmarts potential är oändlig, jag vill hjälpa företaget att nå ut till fler leverantörer och konsumenter, säger Krishan Kent i ett uttalande.

Läs också: Miljonregn över Matsmart

Matsmart har skapat ett eget område inom näthandeln genom att erbjuda utgående och överskottsvaror till stora rabatter. Bolaget grundades 2013 och omsatte förra året cirka 26 miljoner kronor. För 2016 säger sig företaget sikta på en omsättning på cirka 90 miljoner kronor.

Läs också: 1000-procentig ökning för Matsmart
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078