23948sdkhjf

De är Sveriges bästa pizzeria

Onlinepizzas användare har röstat fram årets vinnare.
För tredje året i rad tar flaggskeppet i Göteborgskedjan Sannegårdens pizzeria hem priset som Sveriges bästa pizzeria, enligt Onlinepizzas användare. Resultatet baseras på omdömen som kunder lämnat via leverantörens app. Topp tre fylls ut av Varbergs pizzeria och Pizzeria Kronans i Köping.

– Underbart! Vi siktar på att bli Sveriges bästa pizzeria lika många gånger som Zlatan vunnit guldbollen (elva gånger, red. anm.). Vi är ett familjeföretag där alla satsar stenhårt på ge kunderna det bästa. Det kostar inget att vara trevlig, men det ger så mycket tillbaka. Arbetsglädje, bra råvaror och gediget pizzabagar-hantverk är receptet bakom vår framgång, säger Murat Ersöz på Sannegårdens pizzeria i ett uttalande.

Sannegårdens pizzeria i Eriksberg har i flera år också prenumererat på priser som Göteborgs bästa pizzeria, och man har under åren expanderat till totalt fem restauranger i Göteborg.

Man tar hem utmärkelsen framför 1 360 restauranger som är kopplade till appen, och bland kriterierna räknas bland annat snabbhet, kundbetyg och återkommande kunder in i bedömningen. Resultaten baseras även på beställningsdata, som innehåller popularitetsranking och försäljningsstatistik. Se topp tio nedan.

Sveriges bästa pizzerior 2016:
1. Sannegårdens Eriksberg (Göteborg)
2. Varbergs pizzeria (Varberg)
3. Pizzeria Kronans (Köping)
4. Mingus restaurant och pizzeria (Falköping)
5. Pizzeria Valla (Linköping)
6. Pizzeria Norrmalm (Skövde)
7. Fyrkanten Matstugan (Norrköping)
8. Pizzeria och gatukök Viking (Uddevalla)
9. Svandammens pizzeria (Nynäshamn)
10. Pizzeria Papillon (Sala)
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078