23948sdkhjf

Ny säljansvarig för poolingjätten

Nyförvärvet ska ansvara för leverantörer till dagligvaruhandeln.
Under 2016 anslöt sig alla de fyra stora dagligvarukedjorna sig till Cheps pallhantering, något som företaget nu vill bygga vidare på. I och med rekryteringen av Navid Ansari får man en säljansvarig som kommer att ansvara för leverantörer till dagligvaruhandeln.

Han kommer närmast från Edenred Sweden, företaget bakom bland annat rikskupongerna, där han sedan september 2015 haft posten som försäljningschef. Han har tidigare även arbetat som KAM på både Citibank och PostNord.

– Navid Ansari blir ett värdefullt tillskott till den svenska försäljningsorganisationen. Med den kunskap och erfarenhet om logistikprocesser och varuflöden som Navid Ansari erhållit i sina tidigare tjänster, kommer han inte bara kunna förstå kundernas situation utan också hur vi på Chep kan hjälpa till att lösa eventuella knutar, säger Bo Sjöberg, vd för Chep Sverige, i ett pressmeddelande.

Enligt företaget har de stora avtalen lagt grunden för en cirkulär pooling bland marknadens aktörer, och man har som mål att satsa på fler rekryteringar under året för att vidare utveckla effektivare distributionskedjor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125