23948sdkhjf

Sällskapen rekryterar för utveckling

Två nya affärsområdeschefer ska lyfta rådgivningen för företagare.
Hushållningssällskapen i Väst samt Skaraborg meddelar två nya värvningar: Christina Milén Jacobsson och Viktoria Bawelin blir affärsområdeschefer i varsitt distrikt.

– Vi har nu rekryterat två affärsområdeschefer som tillsammans med personalen ska vidareutveckla verksamheten inom de båda Hushållningssällskapen. Rekryteringen är ett led i att kunna erbjuda den bästa rådgivningen till landets lantbruks- och landsbygdföretagare och öka konsumenternas kunskap om mat, säger Monica Andersson Skall, vd för Hushållningssällskapet Väst.

Christina Milén Jacobsson tar över rollen i Väst och ansvarar för affärsområdet med kunder inom landsbygdsutveckling och offentlig sektor. Hon har i flera år drivit utvecklingsfrågor inom den gröna näringen och tilldelas i år priset årets landsbygdsutvecklare, som delas ut av Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien.

Viktoria Bawelin värva från Växa Sverige, där hon verkat som affärsområdeschef och produktansvarig. Hos Hushållningssällskapet Skaraborg kommer hon att ansvara för affärsområdet som verkar mot kunder inom det traditionella lantbruket.

Enligt ordförandena Christer Eliasson och Robert Svensson, Skaraborg respektive Väst, ser man rekryteringarna som ett steg mot att vidareutveckla rådgivningen till att bli landets bästa.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078