23948sdkhjf

Han blir Valios nya försäljningsdirektör

Tar över ansvaret för försäljning mot DVH.
Jonas Castenvik blir ny försäljningsdirektör för DVH hos Valio Sverige. Han var tidigare kundansvarig på företaget och tar i samband med det nya uppdraget även plats i ledningsgruppen.

Han har varit inom Valio sedan 2013. Innan dess var han bland annat ansvarig för både kundteam och säljkår på Red Bull Sverige, i rollen som Head of KAM & Field Sales. Han har även varit på Toms Gruppen under en längre period – 2004 till 2012 – i flera ledande säljuppdrag. Jonas Castenvik var medlem i ledningsgruppen på båda sina tidigare företag.

– Jonas har drivit stark tillväxt i sin roll som kundansvarig. Han är väldigt resultatorienterad och strävar alltid mot att kunden ska lyckas med sina målsättningar. Det känns väldigt positivt att vi hade en erfaren kandidat internt för rollen så att vi skapar kontinuitet till den positiva trenden vi haft de senaste åren i Sverige, säger Sirkku Erlandsson, vd för Valio Sverige.

Samtidigt meddelar Valio att man lyfter in företagets ansvariga för foodservice och logistik in i ledningsgruppen, vilket är en del av Valios ökade fokus på foodservicemarknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078