23948sdkhjf

Vinföretaget stegar in i Tyskland

Nytt samarbetsavtal med försäljningsagent tar det portionsförpackade vinet till tyska marknaden.
Cefour tecknar samarbetsavtal med försäljningsbolaget Contaste Agentur & Verlag för den tyska marknaden. Samarbetet startar omgående och till en början kommer Contaste att marknadsföra och sälja Cefours portionsförpackade vin – förfyllda glas med rött, vitt och rosévin.

Under 2016 slöt Cefour avtal med supporterorganisationen Camp Sweden under fotbolls-EM i Frankrike för att sälja vinet, som kommer i en engångsförpackning. Man kommer enligt Cefour även satsa på eventbranschen i Tyskland, som med sina 33 miljoner eventbesökare om året är en stor marknad.

– Cefour får genom avtalet en stark partner beträffande marknadsföring av våra produkter och i ren försäljningskraft gentemot relevanta kunder inom olika segment. Vi är glada och förhoppningsfulla över det nya samarbetet med Contaste på en av Europas viktigaste marknader och är övertygade om att Contaste är rätt partner för Cefour, säger Katarina Nielsen, tillträdande VD för Cefour.

Cefour har sedan tidigare även etablerat sig på den brittiska marknaden genom ett samarbete med försäljningsagenten Bear Smyth. För några år sedan tecknade man bland annat ett treårigt avtal med jättearenan SSE Hydro i Glasgow.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125