23948sdkhjf

OS-kock ny konceptchef på Food for Progress

Oumph-producentens nya värvning blir "progress chef".
Kocken Fredrik Kämpenberg, känd från bland annat sin blogg Växtbaserad vardag och en rad andra medieuppdrag, blir ny så kallad "progress chef" för livsmedelsföretaget Food for Progress. I sin nya tjänst kommer han att ansvara för utvecklingen av nya recept och koncept för företaget, som bland annat står bakom varumärkena Oumph och Beat.

– Fredrik har en helt unik profil och kombinerar kulinarisk kreativitet med stenkoll på vad som funkar i såväl storkök som hemmakök. Vi är väldigt glada över att han nu satsar fullt ut på Food for Progress efter att ha varit inne som konsult, säger Lennart Bjurström, i ett pressmeddelande

Förutom jobb inom privata restaurangbranschen är Fredrik Kämpenberg även en profil inom offentlig matlagning: 2012 tog han silver i storköksklassen under matlagnings-OS och han har även blivit rankad som en av Sveriges 22 bästa skolkockar i White Guides juniorupplaga.

– Det känns kul och utmanande att få vara med i den absoluta frontlinjen när det handlar om det gröna proteinskiftet, säger han i ett uttalande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066