23948sdkhjf

Han blir ny vd för Onlinepizza

Nye vd:ns fokus ska vara att expandera i både Sverige och Finland.
I veckan stod det klart att Onlinepizzas vd Anders Signell lämnar sitt uppdrag, då han ansåg att han gjort bolaget så lönsamt som det kan bli. Kort efter beskedet gör bolaget klart med en efterträdare.

Från och med nästa vecka är det Daniel Strömberg som har vd-posten hos Onlinepizza i Sverige och Finland. Enligt företaget är hans främsta uppdrag att öka tillväxten i både antalet anslutna restauranger samt ordrar i bägge länder.

– OnlinePizza är ett lönsamt och välskött bolag. Det är den största matleveransaktören för restauranger i Sverige och har stor potential att växa ytterligare. Mitt fokus är att expandera verksamheten i både Sverige och Finland, säger Daniel Strömberg i ett pressmeddelande.

Han kommer närmast från tjänsten som som partneransvarig för Nosto, ett bolag som hjälper e-handlare till en bättre kundupplevelse. Tidigare uppdrag inkluderar bland annat positionen som nordenchef för betaltjänstföretaget Skrill.

Enligt företaget kommer Daniel Strömberg första uppdrag bli att hitta nya partnerskap för distribution, som i dag sköts av restaurangerna själva alternativt lokala transportbolag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078