23948sdkhjf

Orklabolag utsedd till årets leverantör

Orkla Confectionery & Snacks mottog pris på Axfood Närlivs mässa.
Vinnare av utmärkelsen årets leverantör på Axfood Närlivs mässa Servicehandelsdagarna blev Orkla Confectionery & Snacks, med bland annat varumärkena OLW, Ballerina och Panda.

– Det är väldigt hedrande att få priset som Årets Leverantör. Utmärkelsen visar att vi har rätt konversationer med våra kunder och konsumenter. Priset är självklart också en sporre för att fortsätta utveckla vårt arbete tillsammans med Axfood Närlivs, säger Jonny Mattsson, försäljningsdirektör för Orkla Confectionery & Snacks Sverige, i ett pressmeddelande.

Valet motiverades bland annat med beskrivningarna "stor vilja" och "lyhördhet att att driva och utveckla sina kategorier inom servicehandeln", samtidigt som man uppvisat en god försäljningsutveckling och lönsamhet:

"Vinnaren verkar på mogna marknader men utvecklas ständigt för att vara aktuella och har under flera år gjort bra nyhetslanseringar som passat marknaden perfekt. Företaget jobbar inte bara för att sälja varor till butik utan lägger även stor vikt vid försäljning ur butik”, skriver prisutdelarna i sin motivering.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125