23948sdkhjf

Förpackningskonferensen närmar sig

Livsmedelsförpackningar i Fokus bjuder på fullspäckat program med en rad intressanta talare.
För andra året i rad arrangeras konferensen Livsmedelsförpackningar i Fokus. Konferensen, som äger rum 27 april i Stockholm, erbjuder ett brett program med sex olika spår: export, hållbarhet, retail ready, nya material, design samt trender.

– Tillsammans med rekordstort intresse från partners och fler talare på scenen har konferensen alla förutsättningar att bli precis lika bra och givande som förra året då vi för första gången arrangerade den, säger projektledare Per-Stefan Gersbro i en kommentar.

Under konferensen kommer ämnen som hållbarhet, konsumenttrender, den nya handeln och nyheter inom förpackningsområdet att diskuteras.

Årets talare på konferensen visar på en stor bredd, där flera olika infallsvinklar ges på ämnena. Se ett urval av årets talare nedan:

Eric Näf , director packaging development, The Absolut Company
Karin Bodin , vd, Polargruppen
Johan Ununger , vd, Saltå Kvarn
Ulrika Edlund , professor i fiber och polymerteknologi, KTH
John Schoolcraft , creative director, Oatly
Louise König , hållbarhetsansvarig, Coop
Erik Lindroth , miljödirektör, Tetra Pak
Mikael Hannus , innovationschef, Stora Enso
Sofia Erixson , packaging designer, Orkla Foods
Ann Freudenthal , senior manager Arla Brand, Arla Foods


Programspåren pågår parallellt under dagen, och besökare föranmäler sig till ett av de spår som passar ens intressen bäst. Det finns även möjlighet att byta spår under dagen, i mån av plats, om det är någonting man inte vill missa i ett annat spår – därför rekommenderar arrangörerna att man anmäler sig så tidigt som möjligt.

Konferensen är ett samarrangemang mellan Mentor Communications och Livsmedelsföreningen samt tidningarna Livsmedel i fokus och Packmarknaden. Därmed erbjuds medlemmar i Livsmedelsföreningen ett särskilt medlemspris. Det erbjuds även en gratisplats vid bokning av fler än tre personer från samma företag.

Konferensen hålls 27 april på Courtyard by Marriot i Stockholm. Klicka här för att anmäla dig och kika in här för att se programmet i sin helhet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125