23948sdkhjf

Nytt samarbete för Coop testas – ska leverera varor inom en timme

Kedjan pilottestar bud av matkasse tillsammans med bolaget Urb-it. Onlinechef: "Det här ska gå väldigt snabbt".
Sedan tidigare har Coop ett samarbete med Gastrofy, som låter kunder beställa hem mat utifrån recept man väljer själv. Nu har man ingått i samarbete med budbolaget Urb-it för att kombinera sina tjänster till något som i framtiden kan utmana matleverantörer som Foodora, skriver Breakit .

Just nu testar man trepartsamarbetet i ett internt projekt, där modellen går ut på att kunder beställer mat utifrån recept via Coops hemsida, som sedan plockas och levereras av Urb-it.

Med denna modell vill man hänga med i de lösningar som bland annat Foodora använder sig av, för att kunna leverera beställningen bara en timme senare.

– Det här ska gå väldigt snabbt och blir en skillnad mot gängse online-försäljning av mat i dag där du ofta får den dagen efter, säger Coops onlinechef Carin Folkesson till Breakit.

Enligt Carin Folkesson är konceptet inte fullt utvecklat och man kommer efter sommaren utvärdera tjänsten samt bestämma om den införs. Om det blir av kommer man att sjösätta konceptet några orter i taget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094