23948sdkhjf

Öl- och whiskymässa till Göteborg

I vår får Göteborg äntligen en egen öl- och whiskymässa, mässan kommer att hållas på Svenska Mässan
Mässan heter en Öl- & Whiskymässa och arrangeras på Svenska Mässan den 12-13 april 2013. Under två dagar träffar besökare ett stort antal bryggerier, mikrobryggerier, whisky- och ölimportörer, whiskydestillerier, bryggmästare, whiskyhuvudmän samt ett antal olika delikatessföretag.

- Vi är stolta över att få sätta Göteborg på dryckesmässkartan i Sverige och på Svenska Mässantycker vi att detta arrangemang går i linje med våra framtida satsningar på nya spännande koncept, säger Fredrik Thanche, affärsutvecklingschef på Svenska Mässan i Göteborg i ett pressmeddelande.

Stort intresse
- Syftet är att vi som arrangörer tillsammans med utställarna levererar en välbesökt och trevlig mässa. Mässan skall bidra till att öka besökarnas kunskap. Vi kommer också att erbjuda ett antal separata provningar och seminarier med intressanta föreläsare, säger Stanley Wong, mässarrangör,Wong Måltid & Marknad.

- Redan nu har ett antal dryckesföretag tackat ja till deltagande och vi räknar med ett 50-tal utställare när vi kör igång den 12 april 2013. Många inom dryckesbranschen har saknat ett sådant här evenemang i Göteborg, säger Stanley Wong.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078