23948sdkhjf

Santa Maria nominerat till Årets Employer Branding-företag 2013

Santa Maria, en av divisionerna inom Paulig Group, har chansen att bli Årets Employer Branding-företag. Utmärkelsen delas ut av Universum, som listar populära arbetsgivare hos studenter.
Santa Maria har den senaste tiden nått rekordhöjder i Universums studentundersökning Företags-Barometern. Och det är ett medvetet arbete som lett fram till resultaten, som nu alltså mynnat ut i en nominering till Årets Employer Branding-företag.

– Nomineringen är ett kvitto på att budskapet nått ut till de som ser en framtid hos oss. Våra värderingar är emellertid gamla – de har vuxit fram inom företaget under många år. Det vi har gjort nu är att förtydliga demsäger Therese Adolfsson, HR Director, divisionen för världens mat och kryddor på Paulig Group i ett pressmeddelande.

Flera karriärsmöjligheter
Santa Maria har gått från att vara ett eget bolag till att integreras i en division i finska Paulig Group. Arbetet med företagskulturen har den senaste tiden handlat mycket om att förstärka att det numera handlar om ett stort företag med många varumärken. Som arbetsgivare kan man därmed även erbjuda fler karriärmöjligheter än tidigare.

– Vi vill locka välutbildade och ambitiösa människor från olika delar av världen och erbjuda dem möjlighet att komma in på ett nyfiket företag som har ambitionen att växa tillsammans med medarbetarna, säger Therese Adolfsson.

Universums motivering till Santa Marias nominering
- När ett företag vet vart det ska och hur det ska komma dit behöver inte medlen vara så stora. De som haft sin del i företagets Employer Branding-arbete har jobbat smart och successivt. Det märks då populariteten växer stadigt, både bland studenter och young professionals. Därför vill Universum nominera Santa Maria till Årets Employer Branding-företag.

Övriga nominerade till Årets Employer Branding-företag är bland andra Eon, Bombardier, Skandiamäklarna och Sats. Utmärkelsen delas ut på Universum Awards den 14 mars 2013.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062