23948sdkhjf

Berries by Astrid – pris som Årets Uppstickare

Astrid Friborgs idé om världens första smoothie-automat med touchskärm och mobilbetalning blev verklighet med stöd från Livsmedelsakademin.
2010 kontaktade Astrid Friborg Livsmedelsakademins Innovation & Entreprenörsråd vars mål är att se till att fler goda idéer når marknaden som produkter, tjänster eller koncept. Duktiga entreprenörer lotsas genom innovationssystemet och projekt med goda förutsättningar får stöd att utvecklas. I mitten av januari smyglanserades den första smoothie automaten – Berries by Astrid. Och idag gratulerar vi Astrid till priset som Årets Uppstickare i den nationella tävlingen Beautiful Business Award 2013.

– Att Livsmedelsakademin trodde på min idé innebar – förutom ovärderligt ekonomiskt stöd som möjliggjorde att jag kunde fortsätta att utveckla min idé och söka fler finansiärer – att jag kom i kontakt med erfarna mentorer som Rolf Bjerndell och Kenneth Andersson via Livsmedelsakademin, säger Astrid Friborg i ett pressmeddelande.

Rolf Bjerndell, verksamhetsansvarig Livsmedelsakademins Innovation & Entreprenörsråd är glad och stolt över Astrids framgångar:

– När vi får en idé eller framtida produkt presenterad för oss ser inte bara fakta som presenteras, utan lägger stor vikt vid personen – entreprenören – bakom. I Astrid såg vi en stark, driven och kunnig person.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.328