23948sdkhjf

Santa Maria investerar i produktionsuppföljning

Företaget investerar och ger fem av sina fabriker bättre verktyg för att effektivisera processen
Med produkten RS-Production från företaget Good Solutions får Santa Maria ett modernt verktyg för att öka lönsamheten i produktionen i fem fabriker i Sverige, England och Estland.

- Med den här satsningen ger vi fabrikerna ett riktigt bra verktyg för att jobba effektivt med störningsreducering och kvalitetssäkring, säger Tobias Johansson som är Technolgy & CI Manager på Santa Maria i ett pressmeddelande.

Effektivisering och kvalitetskontroll
Inom ramen för Santa Marias produktionssystem Operation and Performance System (OPS) har man under en längre tid arbetat med att säkra produktkvalitet och reducera produktionsstörningar. Det som har saknats har varit ett gemensamt sätt att snabbt och enkelt samla in data som kan användas som beslutsunderlag för att rätt åtgärder vidtas.

- Efter genomgång av marknaden valde vi ut en handfull företag som vi ville titta närmare på. Efter ytterligare diskussioner med dem valde vi Good Solutions som vår långsiktiga samarbetspartner inom produktionsuppföljning, säger Tobias Johansson.

- Att vi valde RS-Production beror till stor del på enkelheten för användarna. Systemet har en flexibilitet som gör att den lösning vi installerar fabrikerna kommer kunna fortsätta att utvecklas även efter att leveransprojektet är avslutat, fortsätter Tobias.

Stolta över förtroendet
- Vi är väldigt glada och stolta över att få vara Santa Marias långsiktiga samarbetspartner inom systemstöd för produktionsuppföljning, säger Good Solutions VD Mikael Persson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063