23948sdkhjf

Juridik och Copyright © Industry Point Sweden

Ansvarsbegränsning
Industry Point Sweden AB upprätthåller denna webbplats för att skapa en samlingspunkt för industrin. Syftet är att informationen är korrekt och uppdaterad. Ev. fel försöker vi rätta, men Industry Point Sweden AB påtager sig inget ansvar för upplysningarna på denna webbplats.

Upplysningarna utgör inte professionell rådgivning (om du behöver särskilda upplysningar bör du alltid konsultera en specialist på det området).

Förutom nyheterna som Industry Point Sweden själv publicerar på webbplatsen har många nyheter och annonser skrivits och publicerats av våra medlemmar eller andra leverantörer av data och information. Industry Point Sweden är inte ansvarig för dessa annonser och nyheter. Industry Point Sweden är heller inte involverade i köp och försäljning av maskiner, produkter och kompetenser. Alla förfrågningar om detta bör riktas till respektive annonsörer. Industry Point Sweden har inte ansvara för kvalitet, säljbarhet, lämplighet för ett särskilt ändamål, garantier eller annat som våra medlemmar annonerar på hemsidan.

Det är vårt mål att minimera störningar som orsakas av tekniska problem. En del uppgifter eller informationer på webbplatsen kan ha strukturerats i filer eller format som inte är felfria och vi kan inte garantera att vår service inte avbryts eller på annat sätt påverkas av sådana problem. Industry Point Sweden tar inget ansvar för svårigheter som kan uppkomma till följd av användelse av denna webbplats eller länkade externa webbplatser.

Syftet med detta uttalande om ansvarsbegränsning är varken att begränsa Industry Point Swedens ansvar på ett sätt som strider mot krav enligt nationell lagstiftning eller att utesluta Industry Point Swedens ansvar i de fall då ansvaret enligt lag inte kan uteslutas.

Upphovsrätt
Copyright © Industry Point Sweden

Reproduktion av nyheter som skrivits av Industry Point Sweden är tillåtet, förutsatt att källan anges, om inte annat anges. Det är inte tillåtet att reproducera/kopiera nyheter, m.m. som skrivits av medlemmar eller andra leverantörer av information och data.

Sänd till en kollega

0.063