23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Superfos

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 4

Besökare från Vietnam tittar på energieffektiviteten hos Superfos

den 10 september 2019

Nyligen var plastförpackningsverksamheten Superfos, ett företag i Berry Global, värd för en delegation från Vietnam som vill veta mer om energieffektivitet och miljöpåverkan i plastindustrin.

Ta en genväg med nya online Design Studio

den 14 augusti 2019

RPC Superfos har nu färdigställt ett nytt interaktivt onlineuniversum där kunderna kan utveckla, ändra och internt dela förpackningsdesign på ett kreativt sätt i 3D. Det sparar tid och är enkelt att arbeta med.

RPC Superfos tar emot IMDA-priset 2019 i USA

den 2 juli 2019

Plastförpackningsproducenten RPC Superfos har nyligen mottagit ett pris för ”Best Label Design” på 2019 års IMDA Awards i USA. Den prisvinnande etiketten är gjord för bägare avsedda för soppa från Heinz.

Plastburk för mikrovågsugn kan minska matsvinnet

den 26 juni 2019

RPC Superfos har hjälpt till att utveckla en plastburk som fördelar mikrovågor jämnare, så att det blir mer inbjudande att äta gårdagens rester.

RPC Superfos ger Cariocas hink med tuschpennor ett nytt utseende

den 17 juni 2019

Carioca® säljs nu i UniPak-behållare som tillverkas av RPC Superfos. Förutom att den är återvinningsbar gör behållarens form och utseende också Cariocas produkter mer synliga i butikshyllorna.

Testa dig själv: Hur mycket kan du om plast och hållbarhet?

den 24 maj 2019

RPC Superfos har gjort ett kort test där alla kan testa sina kunskaper om plast och hållbarhet. Använd det för att ta till dig några snabba fakta – kanske får du, eller någon du känner, alla fem rätt.

Kan plast förhindra matsvinn?

den 22 maj 2019

Vi hör ofta talas om plastens negativa miljöpåverkan, men i själva verket skyddar plastförpackningar livsmedel och förhindrar att dyrt producerad mat hamnar på soptippen.

Norskt eko-mejeri väljer bägare från RPC Superfos

den 14 maj 2019

Rørosmeieriet i Norge lägger stor vikt vid hållbarhet och har nått framgång i att använda bägaren EasySnacking™ från RPC Superfos till ekologisk yoghurt och crème fraîche.

RPC Superfos fabrik i Randers firar viktig milstolpe

den 24 april 2019

Med ett helt år utan rapporterade olyckor nådde RPC Superfos i Randers nyligen en milstolpe som visar att ett tydligt fokus på säkerhet ger resultat.

Hållbara lösningar: RPC Superfos-hink i toppkvalitet med återvunnen plast

den 11 april 2019

Plastemballageproducenten RPC Superfos har utvecklat en ny formel för framställning av hinkar med en hög andel återvunnen plast. Fokus ligger på kvalitet, hög driftsäkerhet och hållbarhet.

Politiker på besök hos RPC Superfos Ja tack till en mer nyanserad plastdebatt

den 1 april 2019

Tre östjylländska politiker fick en rundvandring på plastfabriken RPC Superfos Stilling för att lära sig mer om plast, miljö och hållbarhet i anknytning till regeringens nya plasthandlingsplan.

RPC Superfos mottar CSR-certifikat från Randers kommun

den 18 mars 2019

Plastförpackningstillverkaren RPC Superfos Randers har förärats ett CSR-certifikat för att ta socialt ansvar och vara en inkluderande arbetsplats där även flexjobbare och utsatta arbetslösa får plats.

FCM utan kompromiss

den 11 mars 2019

Förpackningsprodukter till livsmedel från RPC Superfos är säkra och utvecklade i enlighet med gällande lagar. Allt material i kontakt med livsmedel (FCM) genomgår noggranna tester hos Eurofins Consumer Product Testing.

Emballage med alla hjärtans dag-budskap

den 14 februari 2019

En plasthink från RPC Superfos är en del av en framgångsrik marknadsföringskampanj i samband med alla hjärtans-dag i Frankrike, där dessertföretaget Michel & Augustin åker hem till sina kunder för att göra chokladmousse i deras kök.

Fönster i ny plastbägare skapar blickfång

den 22 januari 2019

Den norska mejeriproducenten Synnøve Finden har lanserat en ny typ av kvarg på en botten av fruktsås. Den säljs i en CombiRound®-bägare från RPC Superfos med en sked i locket och visar mötet mellan såsen och kvargen i ett runt fönster på sidan.

Ny video om förpackningar för mejeriprodukter

den 18 december 2018

Varför använda plastförpackningar från RPC Superfos till mejeriprodukter? Du kan enkelt få svaret på mindre än en minut genom att titta på vår nya video.

Nedräkningen till FoodTech 2018 har börjat

den 6 november 2018

Det kommer bli två spännande dagar när dörrarna öppnas till FoodTech 2018 i Herning. Läs här vad du kan få ut av att besöka RPC Superfos i monter M9666.

TINE: Samarbetssamtal leder till mer effektivitet

den 30 oktober 2018

Norges största mejeriverksamhet har ingått ett strategiskt samarbetsavtal med RPC Superfos, RPC Kambo och RPC Bebo. Målet är mer effektivitet, stabilitet och utveckling av fler emballagelösningar som ger konsumenten en ännu bättre upplevelse.

Scanpack 2018: Fokus på plast och hållbarhet

den 4 oktober 2018

På Nordeuropas viktigaste förpackningsmässa, Scanpack, har RPC Superfos, RPC Kolding och RPC Kambo en gemensam monter, D02:22, och står värd för ett hållbarhetsevent med Maria Wetterstrand, före detta språkrör för Miljöpartiet.

Danskt manipuleringsskydd populärt i USA

den 20 september 2018

Det amerikanska företaget Palazzolo’s har börjat använda en ny förpackning till sin gourmetglass. Det är UniPak-bägaren från RPC Superfos med manipuleringsskydd, sked i locket och en elegant grafisk design som bidrar till växande framgång.

Danskutvecklad plastbägare gör skillnad för bredbar choklad

den 6 september 2018

Det går bra för det slovenska varumärket Viki, som i Slovenien är känt för ett bredbart chokladpålägg. En ny förpackningslösning med skruvlock från RPC Superfos bidrar till framgången.

Kräsna katter väljer ... en Paintainer®-hink.

den 21 augusti 2018

Katter tycker om fräscht och gott foder, och det är precis vad den Schweiziska firman Petzeba levererar. I en Paintainer® förvaringshink från RPC Superfos håller sig kattfodret fräscht längre och finns nära tillhands när det är dags för mat.

Vägen till innovativa lösningar går genom produktutveckling

den 14 augusti 2018

Ditt företag kan växa när du använder innovativa förpackningslösningar från RPC Superfos. Därför utvecklar vi ständigt våra produkter och processer. Kom närmare vår strategi genom att se en ny video på 1 minut om produktutveckling hos RPC Superfos.

En fin sked i locket är inte en stad i Ryssland

den 15 juni 2018

I Moskva äter man nu en glass tillverkad av ryska Taice. Förpackningslösningen kommer från RPC Superfos och har bidragit till starka försäljningssiffror i samband med lanseringen av glassen. En liten fast sked i locket har en del av äran.

Resultat per sida:12244896
Sida av 4

Fakta om Superfos

Adress
Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Se på karta

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 59111110

Fax: +45 59111212

VAT nummer: DK43239511

Anställda: 2500

Certifikat: BRC/IoP, FSC, ISO 14001, ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Ulla Vennervald Nielsen
Avdelning: Corporate
Yrke: Executive Assistant
Direkt telefon: +45 59111151

Sänd till en kollega

0.102