23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Atlas Copco Compressor AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 1

SMARTLINK hjälper dig att analysera din tryckluftsanläggning

den 13 mars 2023

SMARTLINK samlar in data i realtid från din utrustning för tryckluft, vakuum och gas samt ger dig tydliga insikter. Du får total insikt i tryckluftsproduktionen och kan snabbt kontrollera tillgänglighet, energieffektivitet och maskinstatus.

Atlas Copcos kvävgasgeneratorer

den 27 februari 2023

En lönsam investering med kort återbetalningstid!

Go green with hydrogen compressors from Atlas Copco

den 8 februari 2023

Atlas Copco has many years of experience in hydrogen compression. Whether you are a long-established energy producer or just getting started, our standard and customized packages are the perfect fit for your process.

Go green with hydrogen compressors from Atlas Copco

den 6 februari 2023

Atlas Copco has many years of experience in hydrogen compression. Whether you are a long-established energy producer or just getting started, our standard and customized packages are the perfect fit for your process.

En helt ojämförlig innovation: Atlas Copcos nya GA VSDS

den 10 januari 2022

Atlas Copco lanserar GA VSDS. Med energibesparingar på 60 % är GA VSDS den mest energieffektiva och hållbara kompressorn som någonsin byggts. Tack vare sina banbrytande smarta funktioner kan den anpassa och optimera driften till varje kund.

Arvikafabriken sänkte sina energikostnader med 22 %

den 1 december 2021

I Arvika byggs drygt 60 % av de hjullastare som Volvo Construction Equipment säljer på den globala marknaden. Oljefria kompressorer med varvtalsstyrning från Atlas Copco Compressor bidrar till att sänka energikonsumtionen och reducera miljöpåverkan.

Clas Ohlsons centrallager används tryckluft från Atlas Copco

den 30 november 2021

I Clas Ohlsons distributionscentral i Insjön plockas, packas och skeppas varje dag miljoner varor som säljs till kunder i Sverige, Norge och Finland. Tryckluft från Atlas Copco Compressor är en av de komponenter som bidrar till att göra det möjligt.

Sanco väljer Atlas Copco Compressor för tryckluft och kvävas

den 23 november 2021

För att säkerställa en effektiv och säker drift har system- och komponentleverantören Sanco i Örnsköldsvik valt att investera såväl utrustning som tjänster kopplade till tryckluft och kvävgas från en och samma leverantör: Atlas Copco Compressor.

Med egen kvävgas blir det 300.000 mer i kassan för ME Plåt

den 16 november 2021

Med en kvävgasgenerator från Atlas Copco sänker ME Plåtkonstruktioner och systerföretaget ME Racing sina kostnader för gas med nästan 300.000 kronor per år för. Samtidigt minskar utsläppen av koldioxid med 31 ton per år.

Stora Enso Biomaterials väljer luft och gas från Atlas Copco

den 15 november 2021

I Stora Ensos Innovationscenter för biomaterial utvecklas och testas framtiden hållbara lösningar av skogsråvara. Atlas Copco Compressor levererar den tryckluft och kvävgas som behövs i testlaboratoriet i Sickla.

Tryckluft från Atlas Copco i Sveriges största bioraffinaderi

den 19 augusti 2021

SunPine tillverkar förnybara bränslen som via Preems Evolution diesel minskar våra fossila koldioxidutsläpp med 500.000 ton per år. Atlas Copco levererar tryckluftens till SunPines fabrik på Haraholmen i Piteå.

Blåsmaskiner från Atlas Copco renar Luleås avloppsvatten

den 12 augusti 2021

Luleå Kommun har valt att investera i turboblåsmaskiner med varvtalsstyrning ZB110VSD från Atlas Copco Compressor för att säkerställa en stabil och energieffektiv drift i Uddebo avloppsreningsverk.

Modul sänker sina kostnader med utrustning från Atlas Copco

den 11 augusti 2021

Med energieffektiv utrustning från Atlas Copco sänker Modul sina kostnader för tryckluft och kvävgas samtidigt som företaget reducerar sitt klimatavtryck.

Kalasmat ökar effektiviteten med utrustning från Atlas Copco

den 10 augusti 2021

Med en central lösning för tryckluft, vakuum och kvävgas från Atlas Copco sänkte livsmedelsföretaget Kalasmat sina kostnader med 200.000 kronor per år. Produktionen har blivit mer energieffektiv samtidigt som arbetsmiljön blivit säkrare.

Nya revolutionerande kompressorfilter från Atlas Copco

den 12 juli 2021

Med inPass ™-tekniken kan luften flöda genom filterhuvudet även då service utförs, vilket gör att filterpatronen kan bytas utan avbrott i tryckluftflödet. Kunderna kan välja mellan olika filtermedier för att matcha specifika krav på luftkvalitet.

Atlas Copco introducerar en helt ny syrgasgenerator OGP+

den 9 juli 2021

Med OGP+ tillhandahåller Atlas Copco en kompakt syrgasgenerator med världsledande tillförlitlighet, prestanda och kostnadsbesparingar. Den är 30 % mer effektiv än tidigare modeller och minskar energiförbrukningen med 70 %.

Syntronic tillverkar kretskort med nitrogen från Atlas Copco

den 3 juni 2021

Med en kvävgasgenerator från Atlas Copco säkerställer Syntronic att den nitrogen som används i tillverkningen uppfyller företagets produktions- och miljömål.

Atlas Copcos nya OSC för rening av kompressorkondensat

den 26 april 2021

Atlas Copcos kondensatavskiljare OSC 12-2500 skyddar miljön genom att på ett mycket effektivt sätt filtrera bort oljan från kompressorkondensatet. Den uppfyller de strängaste reglerna för vattenrening samtidigt som den är enkel och snabb att serva.

Atlas Copco lanserar G2-7: robust, energieffektiv och tyst

den 4 januari 2021

De nya robusta kompressorerna i serien G 2-7 är extremt effektiva, enkla att använda och så tysta att de kan placeras mycket nära arbetsplatsen. De är den perfekta lösningen för mindre företag inom verkstads- och tillverkningsindustrin.

Resultat per sida:12244896
Sida av 1

Fakta om Atlas Copco Compressor AB

Adress
Atlas Copco Compressor AB
Sickla Industriväg 19
105 23 Stockholm

Region
Sverige
Stockholms län
Nacka kommun

Telefon: +46 (0)20-26 27 28

VAT nummer: SE5561552794

Anställda: 150

Kontaktpersoner

Sofia Ahlfors
William Sayghani
Avdelning: Atlas Copco Compressor AB
Telefon: +46 72 232 97 99

Sänd till en kollega

0.14