23948sdkhjf

Naturliga "clean label" färger och extrakt för drycker

| Medlemsnyhet | Företag Alsiano A/S

Alsianos leverantör, Naturex, erbjuder ett brett utbud av naturliga färger och växtextrakt med unika hälsosamma, sensoriska och konserverande egenskaper.

Naturex erbjuder ett komplett utbud av naturliga "clean label" lösningar som kan ge dryck den bästa sensoriska känslan: 

Naturliga färger:
Naturex har utvecklat en serie naturliga färger, NAT color™ för alla applikationer. Sortimentet omfattar ett fullfärgspektrum, inklusive  gul / orange och röda nyanser. VegeBrite™-serien är tillverkade av frukt, grönsaker, alger mm och fungerar även mycket bra i drycker. 

Funktionella växtextrakt:
Naturex har omfattande kompetens inom botanik och förstår plantornas hälsovärde. Det har skapat grunden för din serie av växtextrakt, NAT healthy™ som kan ge din produkt den naturliga hälsoprofil som många kunder kräver. 

Förbättring och stabilitet:
Naturex NAT stable™ -serien av naturliga antioxidanter ökar hållbarheten hos din produkt samtidigt som produktkvaliteten och livsmedelssäkerheten säkerställs. 

UPTAIA™ quillaiaxtrakt förbättrar skummets struktur och dryckens stabilitet. En innovativ produkt som härrör från det chilenska trädet Quillaia, som är 100% naturligt, icke-allergiframkallande, "celan label" och hållbart.

Läs mer om Naturex naturliga "clean label" produkter för drycker här.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Alsiano A/S

Blokken 21
3460 Birkerød
Danmark
Alsiano A/S

Sänd till en kollega

0.149