23948sdkhjf

Toaletten speglar oftast restaurangens hygien

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det är ingen överraskning att vi ofta bör se över helheten för att förstå vad som verkligen finns bakom ytan som ett företag presenterar.

Det är oftast därför som mycket fina restauranger oftast kan erbjuda en mycket fin toalett som visar på god stil och inte minst på god hygien. Enkla vägkrogar och pizzerior presenterar oftast en lite sämre upplevelse när det kommer till toaletten. Oftast kommer kunden oftast inte att se den, då både restaurangpersonalen och kunden förstår att besöket går mycket snabbt, ibland så snabbt att man inte äter den mat man inhandlat på plats. Att toaletten skulle vara orörd och mer ren är fel att anta. Istället är den oftast mindre underhälld, och kan speglas i att våra förväntningar just inte är högre när det kommer till en toalett på ett ställe som detta.

Toalettsitsen förändrar hela upplevelsen
Det första vi ser är nog toalettsitsen eller bristen av den. Bristen av den är ofta till det bättre, då vi ofta ser fall av detta på restauranger och barer där man helst inte hade velat röra den, och snabbt vill ifrån. En ren toalettsits signalerar tvärt om respekt, och är ett inbjudande avslut eller ibland även början på kundens besök på en restaurang. Tänk bara hur smuts och odör kan förstöra upplevelsen innan maten ens står på bordet! Tänk därför på betydelsen av toalettsits, och gärna på hur man kan krydda till det lite extra. Toalettsits Ido är rena och sofistikerade varianter som håller länge, och även håller sig rena lite mer än andra. Svarta eller vita versioner av vackert blänkande porslin är precis vad som behövts på de restauranger idag som nästan skrämmer bort sina besökare. Toalettsitsar från bland annat Ido är just vad de tillfredställande restaurangerna lyckats med att införa. Och det kan du även göra i ditt hem!

Snygga toalettsitsar med unika funktioner
Specialdesignade varianter och klassiska toalettsitsar som inte sviker. Vackert utförda i vitt porslin som håller sig lika blankt och vitt länge, och längre! Tack vare sina smarta funktioner. Vad sägs som en förökad hållbarhet när du har sitsdämpare installerade? Du behöver därmed inte vara rädd för att barnen eller din partner i någon av era gräl smäller med toalettlocket. Och visst kan ju gästerna också underskatta tyngden i ert lock. Med en sitsdämpare faller locket sakta, och fint och landar slutligen i en nästan ljudlös omfamning – det är mycket trevligare än med en bums och en spricka i lacken.

Hållbara toalettsitsar
Toalettsitsar från Ido har många gånger blivit prisade för dess design, men också för dess goda utförande. Ofta är det just hållbarheten man kommenterar, och visst är det tack vare bra funktioner som numera är norm för locken man köper hos dem. Softclose är en sådan funktion. Quick release är en annan. Visst kan dessa två verka vara bara namn för att uttrycka unika egenskaper som nästan plattityder. Skillnaden är att Ido toalettsitsar just levererar en annorlunda upplevelse, vars namn du naturligt kommer att förstå vid första användning. Se till att ha en sån, på restaurangen och i ditt hem och skapa goda möten med dig själv!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.125