23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya partner på den svenska marknaden

| Medlemsnyhet | Företag TriVision A/S

Vi är glada över att kunna presentera vår nya partner på den svenska marknaden: Mobergs Produktkontroll.

Vi är glada över att kunna presentera vår nya partner på den svenska marknaden: Mobergs Produktkontroll.

Mobergs Produktkontroll är en innovativ verksamhet inom produktutveckling och högteknologiska byråer. Kvalitet är en kärnfråga för Mobergs, både för produkter och service, där miljövänlig teknologi också är en stor fokuspunkt.

Samarbetet mellan TriVision och Mobergs är därför en helt naturlig utveckling då bägge verksamheter söker att eliminera avvikelser i kvaliteten av födovareinpackning, samt reducera matspill i produktionsfasen.

”Mobergs Produktkontroll är en ideell partner för TriVision, våra mål och visioner ligger mycket nära varandra och vi är därför glada över att vi tillsammans kan arbeta för en mer hållbar och kvalitetsmedveten födovareproduktion i Norden” säger Jesper Bach, VD för TriVision.

”TriVisions lösningar inom kvalitetskontroll av emballage är ojämförbara, den nytta de kan ge födovareproduktionen har redan gjort en enorm skillnad för många verksamheter runt om i världen.”

”Trivision har stor erfarenhet med att höja kvaliteten av emballage och automatisera kvalitetskontrollsprocesser, så vi gläder oss mycket till att medverka till att sprida ny teknologi och skapa konkurrensmässiga fördelar för våra kunder i Sverige” säger Fredrik Moberg, VD för Mobergs Produktkontroll.

Båda verksamheterna har stor erfarenhet inom födovareteknologi och söker att styrka och konsolidera nordiska verksamheter på den globala marknaden. ”Teknologin till att skapa de fördelar nordiska verksamheter har behov av finns redan, nu handlar det bara om att få teknologin utbredd” avslutar Fredrik Moberg med.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
TriVision A/S

Pakhusgården 16
5000 Odense
Danmark
TriVision A/S

Sänd till en kollega

0.097