23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nordic Retail öppnar kontor i Stockholm

I takt med ökande kundefterfrågan på detaljlösningar i Sverige – inklusive varusäkringslösningar, kameraövervakning och butiksinredning – har Nordic Retail beslutit att

utöka sin personal på den svenska marknaden och till och med öppna ett nytt kontor i Stockholm. 

Nordic Retail expanderar i Sverige med flera nya säljare och tekniker samt ett nytt kontor på Arlanda flygplats strax norr om Stockholm, som tillsammans ska ge en bredare och effektivare täckning av Sverige.

Kontoret, som ligger på Vingvägen 4 i Arlanda flygplats, är ett tillägg till Nordic Retails befintliga bas i Ronneby i Blekinge, som fortsätter att vara företagets svenska postadress.

Det nya Stockholmskontoret är således en förlängning som kommer att fungera som en grund för aktiviteter i nordligare områden, från vilka säljare och tekniker kan nå kunderna snabbare och bredare och därigenom ge bättre service.

Expansionen av försäljnings- och servicestyrka samt öppnandet av det nya kontoret i Stockholm kommer eftersom den svenska marknaden har visat god tillväxt de senaste åren och därmed en stor potential för utökade aktiviteter.

Nordic Retail (NR Retail, Sverige Filial)
Fridhemsvägen 15
372 38 Ronneby
Ronneby kommun
Sverige
VAT nummer: SE516407807201

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031