23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Designlampor intar världen för kök och restaurang

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Tidigare har vi sett varierande lampor av traditionellt ansedd hög design i restaurangmiljöer.

Samma lampor, eller åtminstone ett intresse för lampor sprids nu till skolrestauranger såväl som enklare kök och även till hemmen i allt större grad. Gemeneman har alltså fattat ett större intresse för lampor och belysning i sin helhet, och det gäller inte längre att bara belysa ett rum med en fast taklampa och säga att det räcker så. Nej, lampor av alla dess typer; såsom punktbelysning som spots och vägglampor, liksom mysiga golvlampor i anslutning till hemmets eller restaurangens möbler blir bara populärare och populärare. I en artikel som denna ska även du få reda på ett och annat tips om hur du kan inreda smartare, med enkla medel, och fortfarande få en sådan effekt som om du anlitat en ljusdesigner till ditt hem. Välkommen in i värmen.

Ljus för värme och liv
Ja, men visst! Ljus och värme går hand i hand. Även om glödlampan är i sitt stadie av att utfasas på grund av sina mindre bra miljöaspekter och LED-lampan introducerats på marknaden och blivit så billig att familjehemmen kan köpa den, är ofta den senare nämnda ljuskällan av en lite kallare sfär. Att LED-lampor är lite mer blå och kalla är just det som gjort att man fått det svårt att introducera dem för allmänheten i början. Och så var det ju priset. Idag är dessa dock både billigare och varmare efter kundens smak och individuella utförande, vilket öppnar upp en helt ny värld av designlampor och ljus för liv och värme i vardagen. Spendera helgen hemma med familjen eller kärleken istället, nu när ni investerat i en lite mer utvecklad belysning till ert hem! Smart belysning gör ofta att man uppskattar lamporna och även allt annat som lyses upp än lite mer.

Moderna och klassiska designlampor på nätet
Designlite har ett enormt sortiment över designlampor i klassisk liksom i moderna mått och former. Kolla här för en inblick i hur trenderna ser ut just nu. Se design från fjärran liksom skandinaviska stoltheter som du kan hänga i taket till ditt vardagsrum lika väl som belysa altanen, badrummet, badkaret, köksön liksom entrén till ert hem. Hänför, överraska, föreviga och fördjupa. Intrycken av den där bokhyllan, myshörnan, köksbordet går både att förstärka och förändra. Varje dag är en annan dag, om du investerar i bra och flexibel belysning.

Flos – en modern designklassiker
Flos är blandningen av en lite mer passionerad design och den skandinaviska som den ofta påminner om. Flos lampor finns i en mängd utföranden om du klickar här, oavsett om du vill ha en takpendel, vägglampa, bordslampa och så vidare. Klassiska modeller av lampor i högsta design sätter prägel på ditt hem och gör det ännu mer bekvämt att komma åter till efter en dag på jobbet. Du liksom familjen trivs med en kandelaber hängandes på en öppen yta, och lika mycket kommer ni att tillsammans tycka att tillvaron blir spännande när ni har en modell som IC T1 bords-, eller golvlampa som påminner om fysiska experiment som gjordes under Upplysningstiden.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094