23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Säker och hygienisk tillverkning inom livsmedelsindustrin!

Att ha en produktion som är lätt att rengöra och hygienisk är a och o inom livsmedelsbranschen, men hur uppfylls kraven lättast?

Det är självklart att livsmedelssäkerhet är en extremt viktig aspekt av livsmedels- och dryckesindustrin. Medan tillverkarna naturligtvis skulle vidta försiktighetsåtgärder för att säkerställa att deras livsmedelsprodukter är säkra att konsumera, måste de följa en rad riktlinjer och standarder för att säkerställa livsmedlets säkerhet för att förhindra kontaminering.

Läs gärna mer här!

Balluff AB
Gamlestadsvägen 2 hus B19
415 11 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5566318779

Kontaktperson

EB
Emmy Blomstergren
Innesälj/Kundsupport/Marknad
+46 031-535 55 07 emmy.blomstergren@balluff.se

Sänd till en kollega

0.046