23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

IFFA 2019, nu är vi på plats...

Träffa oss på IFFA i Frankfurt 4–9 maj – vi finns i monter B80 i hall 9.1.

Den ledande internationella mässan för köttindustrin IFFA - öppnar sina dörrar igen från 4 till 9 maj 2019. Som branschens främsta innovationsplattform kommer IFFA återigen att sammanföra alla aktörer från branschen i Frankfurt am Main. Tack vare det tydliga fokuset är världens ledande mässa för sektorn oöverträffad: allt kretsar kring de mest värdefulla av alla livsmedel - kött.

Tre produkter visar bredden i vårt koncept
Att medverka på IFFA öppnar många möjligheter för oss. Genom att vara på plats kan vi upptäcka nya trender, möta branschfolk och stötta våra internationella distributörer. Men det viktigaste är förstås att visa upp våra innovativa rengöringsprodukter och system, som för varje år vinner allt större global uppskattning.
I år visar vi vårt centrala rengöringssystem CCS och vår automatiserade utrustning ACE. Dessutom lanserar vi digitala tjänster för hygienövervakning och teknisk support som ger oss möjlighet att stötta våra kunder, oavsett var i världen de finns.
Produkternas olika styrkor understryker vår förmåga att skapa lösningar både för små och stora anläggningar. De är också bra exempel på hur vi ständigt försöker vidareutveckla och bredda vårt koncept.
 
Förstklassig hygien i en lite större skala
Lagafors centrala rengöringssystem, CCS, har blivit något av en standard för stora och tunga livsmedelsindustrier som kräver högsta kvalitet och kapacitet. Systemet består av fem centrala komponenter som tillsammans gör det möjligt att leverera rätt tryck, flöde och kemkoncentration till upp till 30 användare samtidigt. Grundtanken med systemet är att reducera förbrukningen av varmvatten, kemikalier och arbetstid. Det leder i sin tur till minskad miljöpåverkan, lägre kostnader – och ett lyft för arbetsmiljön.
 
Automatik sparar tid, vatten och kemikalier
Vårt automatiska rengöringssystem, ACS, är utvecklat för att underlätta rengöringen av olika typer av transportband, conveyorbanor och dylikt. ACS-systemet ansluts till någon av Lagafors enheter för tryckvatten och dosering av kemikalier och innebär inte bara en tidsbesparing, det ger också bättre hygien och minskad konsumtion av vatten, kemikalier och desinfektionsmedel.
 
Digitala tjänster för säkerhet och support
På mässan lanserar vi den andra generationen av vårt loggingssystem LogTrace System – LTS. Det unika systemet är utvecklat för att övervaka och dokumentera allt som händer under rengöringsprocessen. Därigenom bidrar LTS till att ge livsmedelsföretag full kontroll även över rengöringen och till att hela tillverkningsprocessen kan kvalitetssäkras.
Lagafors har även utvecklat två olika internetbaserade supportverktyg för att snabbt kunna bistå kunderna, oavsett var i världen de finns. Med TRA kan vi gå in i våra enheter och avhjälpa fel på distans, med TRS ger vi handledning via mobil eller läsplatta och hjälper kunden att själv lösa mindre problem. Allt för att minimera driftstörningar – och maximera kundnöjdheten.
 
Kom gärna och besök oss i vår monter
Mässan pågår 4–9 maj och kommer att bli hektisk, rolig, intressant, givande och innehålla många spännande möten. Produkterna är på plats och alla i vårt gäng är laddade – och har du vägarna förbi monter B80 i hall 9.1 hoppas vi att du vill göra oss sällskap. Välkommen!

Vill du ha entrébiljetter till mässan? Kontakta oss så ordnar vi det.

Lagafors AB
Industrigatan 32
312 21 Laholm
Laholms kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562189596

Sänd till en kollega

0.031