23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Testa dig själv: Hur mycket kan du om plast och hållbarhet?

| Medlemsnyhet | Företag Berry Superfos

RPC Superfos har gjort ett kort test där alla kan testa sina kunskaper om plast och hållbarhet. Använd det för att ta till dig några snabba fakta – kanske får du, eller någon du känner, alla fem rätt.

Det finns för tillfället många olika sorters information och påståenden om plast. Kanske tycker du att du är påläst, här får du möjligheten att testa dig själv och eventuellt få ta del av mer kunskap. Svara på fem snabba frågor i detta test från RPC Superfos och ta reda på om du har koll på fakta och fördomar om några viktiga saker om plast och hållbarhet. 

Janni Langkjær Pedersen, Sustainability Communication Manager på RPC Superfos ser gärna att så många som möjligt gör testet och delar det med vänner och kollegor:

”Använd plast och andra typer av avfall hör inte hemma i våra hav. Det råder det naturligtvis inget tvivel om. Dessvärre saknar plastdebatten ofta en hel del faktauppgifter, vilket kan göra att man dessvärre kan fatta fel beslut när det handlar om hållbarhet och vår natur. Med det här testet försöker vi förmedla viktiga faktauppgifter om plast på ett underhållande sätt och göra det till något som alla kan delta i.” 

Gör testet själv här:

TEST

Om du är intresserad av mer information om hållbarhet i förhållande till plast och om RPC Group kan du besöka webbplatsen här.

Medlemsnyhet

Företag
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Sänd till en kollega

0.078