23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RS Components lanserar en ny serie DC-DC-omvandlarmoduler med hög effekttäthet från Renesas Electron

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

De nya, högeffektiva omvandlarna finns med hybrid digital PMBus™-teknik och analog teknik och är inriktade på tillämpningar med begränsat utrymme

London, Storbritannien, 30 maj 2019 – RS Components (RS), varumärket för Electrocomponents plc (LSE: ECM), har meddelat att en ny familj av högeffektiva DC-DC-moduler från Renesas Electronics nu finns i lager för leverans.  

Serien utmärker sig med att den förenklar konstruktion av komplexa strömförsörjningar för elektronikanvändningar genom att minska antalet externa komponenter som krävs och därför sparar plats på kretskortet.
Alla moduler i familjen har samma konfiguration av anslutningarna, vilket ger utvecklaren stora valmöjlighet vad utspänning och effektprestanda angår, utan att behöva ändra kretskortslayouten.
Det primära användningsområdet för modulerna omfattar matning av FPGA-, DSP-, ASIC- och minneskretsar som används i servrar, optiska nätverk, telekommunikation och andra industriella tillämpningar med begränsat utrymme.

De nya DC-DC-omvandlarmodulerna ISL8210M/12M/80M/82M  är tillverkade av Renesas Electronics och är av typen synkron step-down och kan leverera en utspänning på 0,5 till 5 V DC, beroende på utförande, från en ingångsspänning på 4,5 till 16,5 V DC med kontinuerlig ström på 10 A eller 15 A.

ISL82xxM-familjen levereras nu i EMEA- och APAC-regionerna.

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Sänd till en kollega

0.063