23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RS Components får distributionsrättigheter för passiva komponenter från Yageo

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

Avtal med världsledare inom ytmonterade motstånd, kondensatorer och andra passiva komponenter

London, Storbritannien, 24. juni 2019RS Components (RS), varumärket för Electrocomponents plc (LSE: ECM), meddelar att verksamheten har fått ett distributionskontrakt med Yageo, en världsledande leverantör av passiva komponenter.

RS lagerför populära produkttyper från Yageo, nämligen en omfattande portfölj av ytmonterade motstånd som bland annat består av tjockfilms- och tunnfilmsmotstånd, motståndsnätverk, kondensatornätverk samt MLCC-kondensatorer.

Yageo grundades 1977 och är en leverantör av passiva komponenter i världsklass, inklusive standard- och specialversioner av motstånd, kondensatorer och RF-komponenter som riktar in sig på en mängd olika tillämpningar på flera marknader, inklusive industri, förnybar energi, medicin, fordon, och konsumentenheter som mobiltelefoner och surfplattor.
Företaget är noterat på Taiwan Stock Exchange sedan oktober 1993 och har försäljnings- och produktionsanläggningar globalt. Företaget rankas för närvarande som världsledare inom ytmonterade motstånd och på en tredje plats inom MLCC-kondensatorer.

”Det här är ett stort globalt franchiseavtal som lyfter vår portfölj med passiva komponenter till nästa nivå”, säger Andy Keenan, Vice President för Product Management for Board Level Electronics på RS. Andy Keenan fortsätter: ”Genom att ta in en världsledande tillverkare som Yageo kan vi stärka vår position som en viktig källa till ytmonterade motstånd och andra passiva komponenter, och ge utvecklare och medlemmar i vår DesignSpark-gemenskap ytterligare en alternativ källa till dessa viktiga komponenter.”

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Sänd till en kollega

0.203