23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KIPP Teleskopskenor

| Medlemsnyhet | Företag KIPP Scandinavia AB

Teleskopskenorna från KIPP är mycket lätthanterliga, stabila och hållbara. De används inom många industribranscher, så som fordonsteknik, maskinbyggnad eller logistik. Överallt där lådor och utdragssystem behövs används teleskopskenor.

I KIPPs produktsortiment kan man välja mellan delvis utdragbara, helt utdragbara eller överutdragbara teleskopskenor.

Vi har olika modeller av telskopskenor som är anpassade för olika ändamål
 
De som är delvis utdragbara har ett kortare slag än monteringslängden och kan dras ut från båda hållen. Bärförmågan ligger på 15- 35 kilo.

De som är helt utdragbara har ett slag som är lika med monteringslängden, skenor är delbara och har en bärförmåga på 40-52 kilo.

Den skenan som är överutdragbar har ett slag som är längre än monteringslängden. Det gör att skenorna blir mer praktiska och bekvämare att använda. Tack vare "Soft-Control" stänger teleskopskenorna sig själva med mjuk dämpning. Den har även en spärr i stängt läge. Teleskopskenornas dynamiska lastkapacitet motsvarar den maximala bärförmågan för ett par vertikalt monterade teleskopskenor när hela utdragslängden utnyttjas. De angivna dragkrafterna gäller maxvärdet vid 100 000 cykler. . Bärförmågan är från 60-80 kilo.

Förutom dessa tre utdragstyper erbjuder KIPP flera utföranden. De helt utdragbara teleskopskenorna för tung last har en bärförmåga på upp till 200 kg. Utförandena för tung last passar extra bra för bygge av driftutrustning, plåtkonstruktion och periferimoduler i anläggningsbygge.

Ytterligare en variant är de överutdragbara teleskopskenorna (upp till 25 kg) av rostfritt stål. Detta speciella utförande utmärker sig genom att alla delar av skenan är tillverkade i rostfritt stål.

Se våra olika varianter här
 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KIPP Scandinavia AB

Zakrisdalsvägen 26
653 42 Karlstad
Sverige
KIPP Scandinavia AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062