23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RS Components får utmärkelse av TDK-Lambda

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

RS utses till "High Service Level Distributor” i 2019 tack vare det omfattande sortimentet av nätaggregat från TDK-Lambda

London, Storbritannien, 18 juli 2019RS Components (RS), handelsmärket för Electrocomponents plc (LSE: ECM, tillkännagav idag att företaget mottagit utmärkelsen "High Service Level Distributor of the Year" 2019 från TDK-Lambda, som ingår i TDK:s företagsgrupp och är Storbritanniens största tillverkare av standard- och konfigurerbara AC/DC- och DC/DC-nätaggregat.

RS har stärkt sin produktportfölj under det senaste året genom att avsevärt utöka sitt sortiment av TDK-Lambda-nätaggregat. Det har resulterat i att RS nu erbjuder ett urval av över 1 000 lagerförda TDK-Lambda-artiklar, inklusive mycket populära inbyggda switchade nätaggregat och isolerade DC/DC-omvandlare. Några av TDK-Lambdas senaste produkter som lanserats av RS är:

  • QS-serien med AC/DC-nätaggregat med enkel utgång, som är certifierade enligt medicinska och industriella säkerhetsstandarder.
  • AC/DC-nätaggregat i CUS150M-serien, som kan användas i omgivningstemperaturer upp till 80 °C utan behov fläktkylning.
  • CUS1500M-serien med AC/DC-nätaggregat som kan leverera upp till 1 500 W, som är avsedda att användas till medicinsk och vetenskaplig utrustning som kräver lågt hörbart brum för både patientens och operatörens komfort.

"Vi är mycket imponerade av RS och är glada över det omfattande utbudet av våra produkter som nu erbjuds", säger Lyonel Eveno, Director of Distribution för Europa på TDK-Lambda. "De förtjänar den här utmärkelsen fullt ut och vi ser fram emot ett växande och allt mer givande samarbete med dem."

"Att få den här utmärkelsen är resultatet av vårt framväxande och nära samarbete med TDK-Lambda", säger Kristian Olsson, vice VD för Automation & Control på RS. "Vi har avsevärt förbättrat vår portfölj med avancerade kraftenheter som uppfyller kraven och många av de önskemål som kunder inom industriell automation och styrning har, bland annat inom tillämpningsområden som medicin."

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Sänd till en kollega

0.381