23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RS Components lanserar en värmekamera i fickformat från Fluke

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

Den nya PTI120-värmekameran är perfekt för underhåll och snabba inspektion för att säkra driften av industriell utrustning

London, Storbritannien, 6 augusti 2019RS Components (RS), handelsmärket för Electrocomponents plc (LSE: ECM), har meddelat att Flukes senaste värmekamera från Fluke nu finns tillgänglig för leverans. Den nya och innovativa PTI120 är tillverkarens första enhet i fickstorlek och är avsedd för felsökning och förebyggande underhåll för en rad olika industriella marknadssektorer.

Värmekameran i fickformat är utvecklad för underhålls- och servicetekniker och är lätt att bära med sig. Det gör det enkelt att utföra termografi och snabba temperaturavläsningar av elektrisk utrustning, maskiner, pumpar och motorer för att säkra driften av utrustningen.

Viktiga egenskaper är fullständig radiometrisk mätning, en 3,5-tums LCD-pekskärmen och IR/VIS-bildöverlagring, som gör det möjligt att samtidigt ta en infraröd bild och en bild med synligt ljus. Användaren kan enkelt blanda bägge bilderna vilket möjliggör snabb identifiering av problemområden. IR-sensorn mäter temperatur ned till pixelnivå med 120 x 90 pixlar upplösning.

Tack vare det robusta IP54-klassade höljet, som hindrar smuts och vatten från att tränga in, är PTI120 mycket tålig. Den klarar fall från upp till 1 meters höjd. Andra viktiga specifikationer är ett bildfält på 50°(H) x 38°(V), temperaturmätområde från -20 till +150 °C med en noggrannhet på +/-2 °C och en batteritid på mer än två timmar.

När den används med Flukes Connect-datorprogramvara och funktionen för utrustningstaggning kan användare dessutom läsa av utrustningens streckkod eller QR-kod för att lagra en insamlad IR-bild med datum-/tidsinformation i förangivna mappar. Dessa data kan skickas via WiFi eller USB.

Fluke PTI120 kan nu levereras från RS lager, komplett med en USB-kabel för laddning och dataöverföring, en mjuk transportväska och en handledsrem. Fluke Connect-datorprogramvaran och användarhandboken kan laddas ned gratis.

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Sänd till en kollega

0.078