23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lagafors representeras på Cibus Tec i Italien

| Medlemsnyhet | Företag Lagafors AB

Nyss hemkommen från Cibus Tec i Italien, konstaterar Exportchef Martin Johansson att Lagafors just genomfört en mycket bra mässa.

Årets mässa var en succé: Antalet mässbesökare, utställare och representerade länder var rekordstort – liksom intresset för Lagafors produkter.
– Det är nu det riktiga jobbet börjar med att följa upp alla nya kontakter, både för oss och vår distributör Tekna Parma här i Italien, säger Martin.

CIBUS TEC är en av de mest innovativa utställningarna för livsmedelsteknologi och ett komplett utställningssätt med de bästa lösningarna – från ingredienser till bearbetningsteknik, från förpackning till logistik – för alla segment inom livsmedels- och dryckesindustrin.

Komplett sortiment för stora och små
Stort intresse visades för Lagafors produkter, och fokus låg på  centrala rengöringssystemet CCS, i kombination med automations segmentet ACE. Fokus låg också på digitalisering och LTS systemet med möjligheten att logga och dokumentera städprocessen. Det visar att vi är en innovativ och långsiktig aktör att räkna med. Samtidigt får vi själva en möjlighet att inspireras, ta pulsen på branschen och stötta våra internationella distributörer, som i det här fallet är Italien och Tekna Parma.

Många nya kontakter att jobba vidare med
Mässan gav många kontakter, både med livsmedelsindustrin och med OEM-kunder som vill ha Lagafors produkter som ett komplement i sina egna leveranser.
– Vi har haft en strid ström av väldigt bra besökare i montern, dvs. besökare som inte bara vill ta en broschyr utan som är verkligt intresserade av produkterna, vårt företag och av vad vi kan göra tillsammans, säger Martin Johansson.

Medlemsnyhet

Företag
Lagafors AB

Industrigatan 32
312 21 Laholm
Sverige
Lagafors AB

Sänd till en kollega

0.078