23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Har du etiketter till årets största shoppingsäsong?

| Medlemsnyhet | Företag Avery Nordic

Black Friday, Cyber Monday og julhandel - vi har etiketter till alla behov!

Oavsett om du behöver skicka två eller tusen paket, om du har en bläckstråleskrivare, laserskrivare eller etikettskrivare, så hittar du kvalitetsetiketter i Averys sortiment som kan tillgodose dina behov.

Alla våra A4-produkter kan designas med vår gratis programvara online – välj bland snygga juldesigner eller gör din egen, och skriv ut på din egen skrivare.

Etiketter med BlockOut
Täcker gammal text och etiketter till 100 %. De är perfekta när du behöver återanvända tidigare använt emballage och skicka dina paket med tydlig information.
Se sortimentet

Väderbeständiga etiketter
Averys väderbeständiga paketetiketter är starka och hållbara polyesteretiketter som tål extrem behandling. Lämpliga för alla förpackningar, bl.a. polyetenemballage och Tyvek-kuvert.
Se sortimentet

Varningsetiketter för frakt
Med Avery etiketter för märkning av dina paket säkerställer du att fraktpersonalen och postombudet enkelt kan läsa hur dina paket ska hanteras.
Se sortimentet

Försändelseetiketter i XL-förpackningar
Etiketter i volymförpackningar är ett prisattraktivt och optimalt val om du dagligen eller ofta skickar många paket t.ex. från din webbshop.
Se sortimentet

Genomskinliga adressetiketter
De transparenta etiketterna blir nästan osynliga när de sätts på, och du får en exklusiv look som ser ut som om adressen är tryckt direkt på kuvertet.
Se sortimentet

Adressetiketter till Dymo®- och Seiko®-etikettskrivare
Till dig som har en etikettskrivare. Etiketterna är 100 % kompatibla med Dymo® LabelWriter™ och Seiko Smart Label Printer®.
Se sortimentet

Etiketter för Thermodirect-etikettskrivare
Etiketter på rulle för utskrift i Thermodirect-etiketteringsmaskiner och etikettskrivare som exempelvis Zebra, TSC, Datamax/Oneil, Bixolon, Cab, Sato, Intermec och Citizen.
Se sortimentet


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Avery Nordic

Valdemarshaab 11
4600 Køge
Danmark
Avery Nordic

Bilder och video

Blockout etiketter - AveryVarningsetiketter för frakt - AveryEtiketter till paket - AveryVäderbeständiga etiketter - AveryFörsändelseetiketter i XL-förpackningar - AveryGenomskinliga adressetiketter - AveryAdressetiketter till Dymo, Seiko, och thermodirect-etikettskrivare - Avery

Sänd till en kollega

0.064