23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Förebyggande tryckluftservice - Ingersoll Rand

| Medlemsnyhet | Företag Ingersoll Rand AB

Vi erbjuder en kvalitativ, konkurrenskraftig och rikstäckande service med lokala servicetekniker. Ta väl hand om er kompressor och tryckluftssystem genom Ingersoll Rands unika CARE-service.program.

1) Upplever ni att ni ej får den servicekvalitet som ni förväntar er av er nuvarande leverantör?

2) Vill ni att er servicepartner planlägger och utför all förebyggande standardunderhåll, på ett proaktivt och kostnadseffektivt sätt, där ni har kontroll på alla kostnader?

3) Har ni någonsin undrat om er kompressor kan dölja kostsamma framtida överraskningar för er?

Oljeanalys och vibrationsanalys på kompressorblock är avgörande för att upptäcka tidiga tecken på mycket kostsamma problem som kan överraska er i framtiden. Dessa nödvändiga kontroller är basen för alla Ingersoll Rands CARE-serviceprogram, som är inriktade på proaktivt underhåll och tillförlitlighet för hela ert tryckluftssystem. Efter utförd service erhåller ni en rapport på vad som är utfört. för full kontroll. Våra lokala servicetekniker är även tränade i att kontinuerligt lämna förbättringsförslag.

För de flesta är PlannedCARE det naturliga valet för proaktivt förebyggande standardunderhåll av tryckluftsutrustning. Se mer i videoexempel, eller kontakta oss på 040 16 20 60 så hjälper vi gärna till med att ta fram ett CARE serviceförslag som passar just era behov. 

Med vänliga hälsningar,
Ingersoll Rand AB
Tel: 040 16 20 60


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ingersoll Rand AB

Lindberghs gata 9
195 36 Arlandastad
Sverige
Ingersoll Rand AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063