23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Antibiotikafri kyckling: Megatrend 2020

| Medlemsnyhet | Företag Euro Poultry A/S

Har du fått frågan om dina rätter är antibiotikafria? Om inte så bör du förvänta dig att fler gäster börjar ställda den frågan inom en snar framtid.

I kampen mot antibiotikaresistens 
Stora restaurangkedjor som McDonald's, Subway och Burger King är redan med och samma trend ses i olika restauranger, hotell, matsalar, skolor och sjukhus som har gått in i kampen för en bättre framtid. 

Användningen av antibiotika i mat har blivit en snackis över hela världen. Studier och experter indikerar att om vi inte reducerar mängden antibiotika i vår matproduktion så riskerar vi att utveckla antibiotika-resistenta bakterier, och detta har lett till oro bland många kunder.

Antibiotikaresistens: Ett globalt växande problem
Antibiotikan i sig är inte ett problem. Tvärtom! Antibiotika hjälper till att döda sjukdomsframkallande bakterier som tidigare dödade både människor och djur. Antibiotika används för att behandla och förebygga infektioner hos både människor och djur.

Problemet ligger dock i att ökad användning av antibiotikabehandling kan orsaka att bakterier blir motståndskraftiga och till och med resistenta mot antibiotika. Det är ett problem för hälsan och framtida behandlingar av bakterieinfektioner hos oss människor i hela världen.

Euro Poultry har gått in i kampen mot antibiotikaresistens
När du beställer antibiotikafria produkter från Top Table kan du med denna ”Fight antibiotics” goodiebag få allt information och material du behöver för att marknadsföra dina antibiotikafria produkter - och visa att du är engagerad på allvar i en global kamp mot antibiotikaresistens. Få "Fight Antibiotics” goodiebag här!


Du kan också läsa: "8 frågor och svar om Raised Without Antibiotics och Antibiotikaresistens"

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Euro Poultry A/S

K. Christensens Vej 2M
9200 Aalborg SV
Danmark
Euro Poultry A/S

Sänd till en kollega

0.062